Emirates: 2 flygbiljetter till Dubai

Gåvoregnet fortsätter och idag är det verkligen tal om ett fint pris bakom julkalenderluckan. Bland alla som öppnar luckan lottar vi idag ut:

2 flygbiljetter tur och retur till Dubai med Emirates

Emirates-A380-flying_475x340Emirates flyger dagligen från Danmark, Norge och Sverige till Dubai – med fina förbindelser vidare ut i världen. Från Köpenhamn är det världens största passagerarflygplan, Airbus A380 och från Oslo och Stockholm med moderna Boeing 777. Vinnaren får själv välja avreseort.

Ombord hos Emirates får du full service och ett underhållningssystem i världsklass med över 2.000 titlar att välja bland.

Dagens lyckliga InsidFlyerläsare vinner 2 st flygbiljetter i ekonomiklass tur och retur från Köpenhamn, Oslo eller Stockholm till den pulserande storstaden Dubai.

 

Vinnaren dras slumpmässigt bland alla som deltar i dagens utlottning i Danmark, Norge och Sverige. Vinnaren får besked personligen. Priset kan inte bytas mot kontanter. Genom att delta godkänner du också nedanstående villkor.

Skriv in din e-postadress för att delta i utlottningen.

 

Dagens sponsor:

brand

 

Glöm inte att delta varje dag fram till jul. Du kan hitta fina priser från dessa sponsorer:

SPonsorlogoesXmasIF-hegel

 

Villkor:

InsideFlyers julkalender är gemensam för våra användare i Danmark, Norge och Sverige. Varje dag drar vi en vinnare för alla tre länderna. Vinnaren får besked direkt via e-post och presenteras på InsideFlyers hemsida. Om en vinnare inte har svarat inom sju dagar är rätten till priset förbrukad.

För att vara med i tävlingen skall du acceptera att motta InsideFlyers nyhetsbrev.

Du kan närsomhelst avanmäla dig igen genom att använda länken som finns längst ner i varje mail du mottar.

Vinsterna är personliga och kan inte överföras till andra. Observera att det är vinnarens eget ansvar att betala eventuell vinstskatt, avgifter, tull, moms m.m som kan tillkomma i samband med utskick av vinsten.

InsideFlyer förbehåller sig rätten att exkludera personer från tävlingen som vi misstänker lura, ådra sig otillåtna fördelar eller sabotera tävlingen eller vår hemsida.

Vinnaren utses av InsideFlyer genom lottdragning mellan alla dagens deltagare och vinnaren meddelas personligen samt offentliggörs på InsideFlyer.dk/no/se och i vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella tekniska fel som eventuellt kan uppstå i förbindelse med den här tävlingen och rätten till att uteslutande dela ut det antal vinster som nämns i tävlingen. Dagligen lottas tre vinnare ut från Danmark, Norge och Sverige. Bland dessa totalt nio deltagare dras dagens vinnare via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes.

InsideFlyer förbehåller sig rätten att ändra tävlingsperioden utan ytterligare varsel. Vid eventuell tvist förbehåller sig InsideFlyer sig den exklusiva rätten att träffa slutgiltigt avgörande om vinnare, deltagande, reseperiod m.m. Har du ytterligare frågor om tävlingen är du alltid välkommen att kontakta oss.