Flygbiljetter från Finnair

Bakom dagens lucka hittar du ett fint pris från Finnair, som kan skicka dig och en resepartner till Helsingfors. 

I dag drar vi lott om två flygbiljetter till den vackra finska huvudstaden Helsingfors

Ta med din partner, en familjemedlem eller god vän på resan om du skulle vara den lycklige vinnaren.

Vinsten kan användas på någon av Finnairs många avgångar ut från Köpenhamn eller Billund.

35ae1a9954327ebf30699ccbbc752e01Finnair erbjuder – via Helsingfors – mer än 50 destinationer i Europa och inte mindre än 11 i Asien. Dessutom har Finnair en av de yngsta flygplansflottorna i Europa och är först ut med att använda den nya Airbus A350XWB på sina långlinjer. Totalt kommer Finnair få 19 st av dessa moderna flygplan.

Finnair är medlemmar i OneWorld och kan tack vare detta erbjuda goda förbindelser ut i världen.

Läs mer om Finnair här

 

Vinnaren dras slumpmässigt bland alla som deltar i dagens utlottning i Danmark, Norge och Sverige. Vinnaren får besked personligen. Priset kan inte bytas mot kontanter. Genom att delta godkänner du också nedanstående villkor.

Skriv in din e-postadress för att delta i utlottningen.

 

Dagens sponsor

FINNAIR_Logo_Blue_webuse (1)

 

Fram till jul kommer fler priser från dessa sponsorer:

IFxmas-sponsor

 

Villkor:

InsideFlyers julkalender är gemensam för våra användare i Danmark, Norge och Sverige. Varje dag drar vi en vinnare för alla tre länderna. Vinnaren får besked direkt via e-post och presenteras på InsideFlyers hemsida. Om en vinnare inte har svarat inom sju dagar är rätten till priset förbrukad.

För att vara med i tävlingen skall du acceptera att motta InsideFlyers nyhetsbrev.

Du kan närsomhelst avanmäla dig igen genom att använda länken som finns längst ner i varje mail du mottar.

Vinsterna är personliga och kan inte överföras till andra. Observera att det är vinnarens eget ansvar att betala eventuell vinstskatt, avgifter, tull, moms m.m som kan tillkomma i samband med utskick av vinsten.

InsideFlyer förbehåller sig rätten att exkludera personer från tävlingen som vi misstänker lura, ådra sig otillåtna fördelar eller sabotera tävlingen eller vår hemsida.

Vinnaren utses av InsideFlyer genom lottdragning mellan alla dagens deltagare och vinnaren meddelas personligen samt offentliggörs på InsideFlyer.dk/no/se och i vårt nyhetsbrev. Vi reserverar oss för eventuella tekniska fel som eventuellt kan uppstå i förbindelse med den här tävlingen och rätten till att uteslutande dela ut det antal vinster som nämns i tävlingen. Dagligen lottas tre vinnare ut från Danmark, Norge och Sverige. Bland dessa totalt nio deltagare dras dagens vinnare via random.org

InsideFlyer förbehåller sig rätten att ändra tävlingsperioden utan ytterligare varsel. Vid eventuell tvist förbehåller sig InsideFlyer sig den exklusiva rätten att träffa slutgiltigt avgörande om vinnare, deltagande, reseperiod m.m. Har du ytterligare frågor om tävlingen är du alltid välkommen att kontakta oss.