Om InsideFlyer.se

InsideFlyer.se är Skandinaviens snabbast växande hemsida med fokus på bonusprogram i resebranschen. Vi är representerade i Danmark, Norge och Sverige och samlar alla goda tips och tricks om hur du både tjänar fler bonuspoäng och inte minst får mer ut av poängen du redan har på olika konton.

Möjligheterna är många och ofta betydligt fler än vad många tror.

Visste du till exempel att du kan tjäna poäng på annat än flyg och hotell? Använder du rätt kreditkort, handlar du på rätt hemsidor, väljer du rätt bank eller försäkring finns det massvis med poäng att tjäna. Poäng som i längden kan ge dig massor av gratis upplevelser.

InsideFlyer.se samlar informationen åt dig och hjälper dig att fylla på dina bonuskonton samtidigt vi berättar om upplevelser från olika delar av världen.

Vi kan genvägarna till poängintjäning men också hur du lättast får status i olika program. En status som ger dig gratis loungetillgång, uppgraderingar på hotell eller bilhyra, extra bagage och mycket mycket mer. Allt detta gör din resa lättare och inte minst roligare utan att det nödvändigtvis kostar mer. Vi kallar det att resa smart – inte dyrt.

InsideFlyer.se är mötesplatsen för alla resande i Skandinavien oavsett om du reser mycket eller lite. Vi kan hjälpa dig med att få ut lite mer av din hårt intjänade resebudget.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få automatiskt de bästa restipsen i din inbox, följ med här på sidan eller delta i debatten och ställ frågor till experterna i våra forum. Kom också ihåg att följa oss på Facebook och Twitter.

Mycket nöje!

InsideFlyer.se

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor