​Air Leaps första ATR 72 har landat

Vid lunch den 21/7 landade Air Leaps första ATR 72-500, SE-MDA, på Arlanda efter en kortare flygning från Köpenhamn. Ombord fanns Air Leaps Flygchef David Sundberg som varit och hämtat flygplanet. Vid ankomst möttes de upp av VD Jon Melkersson tillsammans med flertalet medarbetare som ville träffa den nya familjemedlemmen.

David Sundberg, Flygchef Air Leap:

Det känns väldigt skönt att äntligen få hämta hem vårt nya flygplan efter många månader av hårt arbete. Det ska bli roligt att få börja flyga med vår ATR 72 och att snart få välkomna fler till flottan.

Jon Melkersson, VD Air Leap säger:

Denna dag är en milstolpe för Air Leap i byggandet av Det Nya Inrikesflyget. Jag vill passa på att tacka alla våra dedikerade medarbetare som under lång tid lagt ner otroligt mycket kraft och energi på att få allt på plats inför trafikstarten den 2 augusti. Nu går startskottet för en ny epok i Air Leap med en miljövänlig ATR-flotta.

Flygplanet kommer flyga sin första officiella flygning den 2 augusti från Visby till Göteborg för att sedan utgå från Visby som bas. Flygplanet kommer flyga till Arlanda, Bromma och Göteborg, men kommer även kunna ses på Halmstad och Ronneby.

Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap säger:

Detta är en fantastisk dag! Vi längtar med spänning till den 2 augusti, då kommer vi att kunna erbjuda alla våra Gotländska resenärer en större och miljövänligare flygplanstyp. Detta kommer vi också att fira med fler förmånliga priser nu när vi ökar kapaciteten med över 100% till och från Visby.

foto: airleap

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *