92 procent fler flög med Air Leap i augusti

Den positiva utvecklingen för Air Leaps satsning på den svenska marknaden fortsätter. I augusti månad 2020 var det 92 procent fler som flög med Air Leap jämfört med samma månad förra året.

Innan sommaren flög Air Leap fem linjer från Stockholm och Oslo för att i juni och juli utöka med ytterligare tre linjer från Bromma och Visby. I slutet av augusti slutfördes den planerade sommarsatsningen med tre nya linjer från Bromma till Göteborg, Malmö och Ängelholm. Idag flyger Air Leap till 12 destinationer i Sverige, Norge och Finland.

Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap säger:

Det känns helt underbart att se den här utvecklingen. Att starta nya linjer under en pågående pandemi är en osäkerhetsfaktor, men med dessa fantastiska siffror får vi det bekräftat att vi valde rätt strategi. Extra roligt är att vår satsning på Visby gett resultat då var fjärde passagerare där väljer att flyga med oss. Nu ska vi se till att ännu fler väljer oss framöver.

Foto: Wilhelm Adolfsson

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *