AirGotland utökar turlistan bara en månad efter start

Den 13 augusti lyfte AirGotland första gången med sin SAAB 340 med 33 platser. Företagen som privatresenärerna visade stort intresse och vilja att resa från dag 1 och ett av de löften som bolagets affärsidé vilar på är att ha en tät turlista, 7 dagar i veckan.

Pigge Werkelin, en av grundarna säger:

Vi är bolaget som vågade gå emot strömmen och satsa lokalt på små effektiva och säkra flygplan när alla andra med stora maskiner fick panik och stängde ned. Det var många som idiotförklarade oss när vi kommunicerade ut att vi skulle starta, just när det största hotet flygindustrins största hot stod på tröskeln. Vi gick verkligen mot strömmen och gjorde tvärt  emot alla andra!

Det var också framgångsfaktorn med Gotlandsflyg och blev lika rätt då som nu.

AirGotland gör detta i två steg, först ut är fler avgångar på torsdagar, fredagar och söndagar. I dagarna utökas trafiken även på onsdagar och just nu är sannolikheten stor att även måndagar kommer få fler avgångar den närmaste månaden.

Tiina Mykkänen, VD på AirGotland säger:

Redan från starten har vi varit det enda flygbolaget som haft trafik mellan Visby och Bromma veckans alla dagar och flest avgångar. Nu ökar vi avståndet till våra kollegor i branschen ytterligare och det firar vi med att erbjuda stolar till låga 599,- på alla avgångar.

foto: Air Gotland

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *