Flygande start för AirGotland!

Det nystartade gotländska flygbolaget AirGotland hade sin trafikstart den 13/8. Kundmottagandet har varit över alla förväntningar och bokningstrycket gjorde att webben kraschade en kort stund dagen efter lanseringen av www.airgotland.se

Tiina Mykkänen, VD på AirGotland säger:

Succé! Det finns inget annat sätt att uttrycka det. Vi har en 100 % kabinfaktor på nästan hälften av alla flighter i augusti, de två första veckorna är i princip utsålda.

Det i tider då inrikesflyget generellt har en mycket modest kabinfaktor.

Fredagen den 14 augusti firades AirGotlands start med en Corona-anpassad invigningsfest på Visby Flygplats. Tre separata invigningar med 50 personer i varje bjöds gästerna på underhållning, invigningstal och visning av flygplanet, som dagen innan fått AirGotlands logotype och färgskala både invändigt som utvändigt.

AirGotlands medgrundare och styrelseordförande Michael Juniwik sa från scenen:

Helt galet, att vi gör det här en gång till! Men kommunikationerna är livsviktiga för Gotland och de senaste åren har resandet minskat med flyg mellan Gotland och Stockholm i samma takt som priserna har gått upp.

Vi gjorde det riktigt bra förra gången med pressade priser med Sveriges nöjdaste kunder. Det visar att Gotland behöver kontrollera sina kommunikationer själva. Nu gör vi det här igen, tillsammans med er gotlänningar.

AirGotland , är ett nystartat lokalt flygbolag, anpassat till den gotländska marknadens behov. Vårt löfte till våra kunder är att vi ska vara rappa och kreativa. Vi ska pressa priserna på kort och lång sikt, från start flyga med 7-dagars trafik till Bromma, något vi är ensamma om att göra, och sikta på en tät turlista så fort resandet tar fart igen.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *