AirBerlin firar jul med sina passagerare

För femte året i rad firar AirBerlin julen med att dekorera ett av sina flygplan i jultema. Men det blir också många andra små presenter till passagerarna under december. 

Söta överraskningar

AirBerlins kända chokladhjärtan kommer att produceras i en speciell julutgåva. TotaltSkærmbillede 2015-11-26 kl. 12.01.43
1,2 miljoner hjärtan skall delas ut fram till jul. Dessa hjärtan produceras av Lindt och finns i fem olika utgåvor. 

Julkakor

AirBerlin kommer också att dela ut de så kallade  Aachener Printen kakorna till alla passagerare på korta och medellånga sträckor upp till 4timmar. Dessa kakor är en tysk julspecialitet. 

Julemat og drikke ombord

I julmånaden kommer det också bli möjligt att beställa julmat ombord. Sansibar on Sylt har länge varit leverantör av mat till AirBerlin. De har tagit fram en speciell julmeny som består av ankbröst i appelsinsås. Denna rätt finns på flygningar över en timme och kostar 12Euro. 

På alla inrikes flygningar i Tyskland samt mellan Tyskland och Österrike och Schweiz kommer det efter klockan 16.00 också att serveras glögg. 

Ta med julgranen gratis
Har du en biljett på en av bolagets utrikesavgångar är det möjligt att ta med en julgran helt gratis. Granen skall vara packad i transportnät och får max vara två meter högt. Det skall dock beställas minst 48 timmar innan avresa. 

Julkalender på hemsidan
Från och med den 1/12 hittar du en julkalender på AirBerlins hemsida med dagliga erbjudanden under hela december. Du hittar den på: airberlin.com/christmas

Tävling för flightspotters

AirBerlin tänker även på flightspotters i juletider. Om du tar en bild av bolagets julflyg och postar det på någon av AirBerlins kanaler i sociala medier utses med jämna mellanrum en vinnare bland alla som deltar. Glöm inte att använda hashtag
#flyinghomeforchristmas
airberlin Weihnachtsflieger 2015_1

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Flemming Poulsen

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *