Börja året grönt med Simple Feast och tjäna 3 000 EuroBonus-poäng

Som EuroBonus-medlem kan du nu börja det nya året extra nyttigt med klimatsmarta matkassar från Simple Feast som förbereds på endast 10 minuter. Hela januari har SAS en kampanj som gör att du tjänar 1 000 poäng mer än normalt.

Simple Feast vill inte vara ännu ett nyårslöfte som du slutar med i februari. Därför har dom tagit fram några matkassar som visar vägen för en mer hållbar livsstil. De är fyllda med njutning, nya smaker och goda upplevelser – välj mellan vegetariska eller veganska rätter.

Med plantbaserade måltider vill de göra både din mat och planetens framtid bättre. Simple Feast tror på att klimatförändringarna kan stoppas – en måltid i taget. Så om du vill börja 2020 med mer spännande och miljömedvetna matvanor är deras matkassar den bästa lösningen för dig.

Med matkassar från Simple Feast väljer du mellan barnvänliga Family Feast og äventyrliga Green Feast som båda innehåller tre härliga rätter redo att servera. Kassen levereras direkt till din dörr och allt är förberett så du endast ska värma och servera.

Det är ingen bindningstid och ditt köp registreras automatiskt när du handlar via deras sida på SAS EuroBonus Online Shopping.

Smaklig måltid!

Tryck här för att gå till kampanjen

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *