Detur lanserar charter från Göteborg Landvetter till Tunisien

Lagom till midsommar börjar Detur att erbjuda charterresor direkt från Göteborg Landvetter Airport till vackra Tunisien. Detur, med danska ägaren Aventura Rejser (Aventura Travel Group) i spetsen, kommer att erbjuda charter varje vecka med start den 25 juni i samarbete med flygbolaget Airseven.

Svenskarnas reslust är fortsatt stark och efterfrågan är stor på både charterresor och reguljärflyg. Detur har tagit fasta på detta och erbjuder nu charterresor från Göteborg Landvetter Airport till Tunisien. Lagom till midsommar lyfter det första planet till det nordafrikanska landet vid medelhavet, välkänt för sin rika historia och sin omväxlande natur. Tunisien erbjuder så väl sol och bad som intressanta sevärdheter för den som vill utforska kulturen. Detur samarbetar med det danska flygbolaget Airseven som kommer att trafikera sträckan.

– Det är verkligen otroligt kul att Detur satsar på charter från Göteborg Landvetter Airport och det till ett så spännande resmål som Tunisien med sin rika historia och intressanta kultur, säger Anna Strömwall, flygplatschef på Göteborg Landvetter Airport. Det är första gången sedan 2019 som det kommer att gå charter till Tunisien och att Detur nu erbjuder resor från midsommar och långt in på hösten till sol och värme är ett välkommet tillägg till det övriga utbudet från flygplatsen, säger hon.

– Vi märker att det finns ett otroligt sug efter charterresor till främst varma resmål. Svenskarna längtar ut i världen, både till nya och välkända destinationer. Att nu kunna erbjuda Tunisien från Göteborg Landvetter är något vi är väldigt stolta över, säger Mattias Hallén, sverigechef på Detur. Tunisien är ett helt fantastiskt land, med en rik historia, ett otroligt varierande landskap och några av medelhavets absolut bästa stränder. Detta i kombination med den underbara och välkomnande lokalbefolkningen, gjorde valet enkelt när vi övervägde vilken destination vi skulle satsa på, säger han.

Charter till Tunisien arrangeras mellan 25 juni och 29 oktober 2024 i samarbete med Airseven. För bokning och mer information, se https://detur.se/sv/tunisien-alla-omraden

Foto: Swedavia

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *