En vecka kvar till förbättrad SAS produkt i Göteborg

SAS och Star Alliance mest frekventa resenärer från Landvetter kan glädja sig till torsdag nästa vecka då den nyrenoverade SAS loungen slår upp dörrarna och det är inte den enda nyheten om man skall tro SAS.

Den nya loungen får en totalyta på 415kvm, en ökning på hela 120kvm. Ett efterlängtat tillskott är toaletter inne i loungen då man i dagsläget tvingas söka sig utanför loungen för detta med tidvis långa köer. Man kommer även att erbjuda ett självbetjäningsområde där passagerare kan boka om sina biljetter och ett dedikerat område för de yngre resenärerna.

Tidigare i år sade Stephanie Smitt Lindberg, chef för affärs- och produktutvecklingen att:

Göteborg är en viktig destination för oss och vi vill att våra kunder känner sig välkomna när de reser med oss från Landvetter. En uppgraderad lounge som erbjuder alla nödvändigheter och som dessutom ligger nära både säkerhetskontroller och gater gör att våra kunder får en mer effektiv resa när de reser med oss.

Från och med nästa vecka är även intentionen att majoriteten av alla SAS inrikesflygningar kommer avgå från gate 17 som ligger precis bredvid loungen vilket ger passagerarna möjligheten att effektivisera sin tid ytterligare.

Vidare har SAS avslöjat att nya direktlinjer från Landvetter kommer att presenteras i samband med nyinvigningen. Vilka tror du att det blir? Kommentera gärna.

Vi på Bonusfeber.se ser fram emot den nyrenoverade loungen och linjerna som är på gång och tror att detta kommer bidra till att stärka SAS position på västkusten avsevärt.

 

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *