Exklusivt: Få 135% bonus vid köp av Lifemiles

Ett populärt sätt att få tillgång till First och Business Class till ett rimligt pris är att köpa poäng hos Avianca LiftMiles och använda dessa poäng till att beställa bonusresor hos Star Alliance. Nu kan InsideFlyers medlemmar få en exklusiv bonus på upp emot 135%. Men skynda dig. Erbjudandet gäller bara en begränsad period. 

Om du är medlem hos InsideFlyer, som är helt gratis och utan förbehåll, kan du kust nu få upp till 135% bonus när du köper bonuspoäng hos LifeMiles. Är du inte redan medlem, kan du fortfarande bli det. Det är också gratis och du kan anmäla dig genom att klicka här.

LifeMiles bonuspoäng kan användas till att beställa bonusresor hos alla Star Alliancebolag, så möjligheterna är många. 

När du är medlem av InsideFlyer kan du klicka här för att utnyttja erbjudandet.

En av fördelarna med LifeMiles är att det är möjligt att beställa enkelresor hos Star Alliance – till 50% av priset för en tur och returresa. Dessutom kan man köpa resterande poäng till ett riktigt bra pris när man beställer biljetten, om man inte har tillräckligt på kontot. Det kräver dock att du har minst 40% av poängen till att börja med. 

Erbjudandet ser ut som följer:

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 11.51.56

LifeMiles erbjuder därmed 10% extra till InsideFlyers medlemmar jämfört med deras övriga bästa erbjudande. 

Glöm inte att du skall vara medlem av LifeMiles innan du kan använda erbjudandet. Är du inte redan medlem, anmäl dig idag. Du skall vara medlem i minst 24 timmar innan du kan köpa poäng till detta pris. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *