Få dobbelt EuroBonus point når du køber Apple produkter

Fram till 28 juli, kan du få dubbelt så många Eurobonus-poäng när du köper Apple-produkter på SAS online shopping portal.

Klicka på och se om du inte kan dra nytta av erbjudandet. Du kommer att kunna tjäna extra EuroBonus-poäng på de flesta produkter. Produkter som iPhone, iPad & iPad mini, MacBooks och stationära datorer och iPod-modeller ingår. Poäng är inte tillgängliga på den nya Mac mini. Dessutom tjänar du inte poäng på reserve and collect-köp eller förbeställningar, en-till-en-medlemskap, Bose-produkter, iTune- presentkort, Apple-presentkort och presentpapper. Du kan bara få poäng på upp till 2 iPhones och 5 MacBooks per beställning inom en period på 30 dagar.

Du tjänar dessa extra bonuspoäng vid inköp fram till 28 juli 2019. Under denna period får du 20 EuroBonus-poäng per 100, – kronor du köper för .. Normalt är det bara 10 EuroBonus-poäng per 100, – kronor du tjänar.

Kilde: Apple.com

Så många Eurobonus-poäng får du

Om du köper en iPhone för 12 795, – kommer du att kunna skicka 2 047 EuroBonus-poäng till kontot (du tjänar bara poäng på priset exklusive moms, så köper du för 1 250, -, då får du bara poäng för 1 000, – kronor). Du måste flyga cirka 5 gånger till USA på de billigaste SAS-flygningarna, för att få samma antal poäng på kontot.

Som vi har nämnt flera gånger tidigare, så är det att tjäna Eurobonus poäng genom shopping nu det bästa sättet att fylla ditt medlemskonto upp. Sedan kan du senare använda poäng för att köpa uppgraderingar och bonusbiljetter. Så när du handlar online, titta sedan förbi SAS och deras online shoppingportal och se om du inte hittar det du letar efter och samtidigt kan tjäna extra EuroBonus-poäng.nt.

Villkor

Betingelserne er følgende:

  • Du tjänar inte EuroBonus Extrapoäng på tillkommande kostnader som frakt och övriga hanteringskostnader.
  • Villkoren som uppges på denna Webbshoppingsportal samt butikens villkor gäller vid varje köptillfälle.
  • Observera att SAS EuroBonus Webbshoppingsportal inte är anpassad för Opera och att inga poäng därför kommer registreras om du använder denna webbläsare.
  • * Exklusive moms och frakt.
  • För att tjäna EuroBonus Extrapoäng på de köp som du gör genom portalen måste du vara inloggad som EuroBonus-medlem innan du börjar handla. Om du går direkt till butikernas hemsidor, så kan vi inte registrera dina köp och därmed inte heller ge EuroBonus Extrapoäng. Använd därför alltid länkarna på denna portal för att gå vidare till en butiks hemsida. Om du betalar med värdebevis eller använder rabattkoder kan du inte samtidigt tjäna EuroBonus Extrapoäng.
  • Dina inköp registreras och dina intjänade poäng sätts in på ditt konto automatiskt efter ca 8 veckor.
  • OBS: Alla frågor angående fördelning av EuroBonus-poäng ska hänvisas till Earn Shoppens kundservice.

* Uden moms og frakt.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *