Fler direktflyg mellan Göteborg och Luleå

Under en tid har SAS nu genomfört en test med en direktflygning i veckan mellan Göteborg och Luleå i vardera riktning. Testet verkar ha fallit väl ut och SAS offentliggjorde därför idag att de från och med april utökar antalet avgångar till 5 stycken i veckan i vardera riktning.

Det är första gången i SAS historia som denna direktlinje trafikeras och Anders Wahlström som är försäljningschef vid SAS kommenterar beslutet i ett pressmeddelande:

– Båda regionerna är viktiga för oss och vi är glada att vi kan fortsätta med linjen och dessutom erbjuda en mycket bra tidtabell. Våra frekventa resenärer vill ha direktlinjer och detta är en linje som många efterfrågat.

Första flygningen med den nya tidtabellen kommer att göras den 8 april och sträckan trafikeras på måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar enligt följande tidtabell:

Avgångstider Göteborg – Luleå
Måndagar: 06.15
Onsdagar: 17.30
Torsdagar: 18.15
Fredagar: 17.45
Söndagar: 18.30

Avgångstider Luleå-Göteborg
Måndagar: 06.10
Onsdagar: 15.15
Torsdagar: 20.20
Fredagar: 17.55
Söndagar: 20.35

På sträckan kommer en Boeing 737 att användas.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. I-BL says

    From 8 april utökar SAS direktflyg Luleå-Göteborg, jag försöker boka resa 23 juni med retur 10 juli, men får svar att det inte finns resor aktuella dagar.
    Skall Sas inte köra direkt längre????

    • Redaktionen says

      Hej! Ledsen för sent svar. Det verkar vara något kortare uppehåll över sommaren för linjen. Skall se om vi kan få fram när det är trafikstart igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *