Handla mat med bonuspoäng

Mat plus flyg brukar i vår värld bli flygmat men inte alltid. I slutet av november ingick Malmö Aviation och MatHem ett samarbete som ger medlemmar i Malmö Aviations bonusprogram möjligheten att handla matvaror hos MatHem för sina poäng. 

Anette Friberg, ansvarig för Malmö Aviations Bonsprogram säger i ett pressmeddelande att ”Vi är glada för detta samarbete. För många av våra kunder är MatHem en välkommen partner som sparar tid i vardagen. Istället för att stressa förbi matbutiken så kan kunder nu i lugn och ro beställa maten hem till dörren. Dessutom har våra medlemmar förmånliga erbjudanden hos MatHem, som bland annat fri leverans under en period”.

Vi ser många exempel på att flygbolagens bonusprogram växer från att bli enbart reserelaterade till att sträcka sig till intjänande och uttag på en rad olika området såsom kläder, försäkringar, energi med mera och nu har Malmö Aviation fått en partner som i deras ögon skall förenkla en stressig vardag. Att skapa en länk mellan stressade affärsresenärer med tidsbesparande tjänster är ett smart drag och enligt MaHems VD ser man att “kunder som provar att handla ofta blir återkommande” och att kunna byta bonuspoäng mot mat är en idé som vi på Bonusfeber ser som intressant och eventuellt något för andra bolag att titta närmare på. Är vi månne på väg att se en trend där bonusprogrammen blir “vardagsprogram” istället och i förlängningen skiljer sig från flygbolagen?

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *