Hit reser svenskar – Norwegian listar de populäraste destinationerna hösten 2022

Med fokus på Norden fortsätter Norwegian att erbjuda ett stort utbud av direktflyg till attraktiva destinationer i Europa. När temperaturen faller är det många som vill ut och resa och Norwegian har tagit fram en lista på de mest populära destinationerna under hösten 2022. Det är Storbritannien, Spanien och Frankrike som lockar mest.

Hösten är en bra period för resande då det kan vara lite lugnare på de mest turistintensiva orterna samtidigt som vädret ofta är behagligt. De mest populära destinationerna bland svenska resenärer under hösten är:

 1. London
 2. Malaga
 3. Alicante
 4. Barcelona
 5. Nice
 6. Rom
 7. Palma
 8. Paris

– Den här hösten är det de klassiska destinationerna i Storbritannien, Spanien och Frankrike som är de mest populära bland svenska resenärer. Efter ett par år med begränsat resande är det många som vill åka tillbaka till sina favoritställen och vi är glada över att kunna erbjuda fler avgångar till de mest populära städerna i Europa.

Magnus Thome Maursund, EVP Network, Pricing & Optimisation på Norwegian.

För höstlovet specifikt, som infaller vecka 44 (31 oktober – 6 november) är listan snarlik:

 1. London
 2. Malaga
 3. Alicante
 4. Las Palmas
 5. Barcelona
 6. Rom
 7. Nice
 8. Prag

För den som inte har bokat höstresan ännu så flyger Norwegian totalt 223 linjer i Norden under hösten och vintern, varav närmare 40 destinationer direkt från Sverige. Mer information finns på www.norwegian.com

Foto: Norwegian / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *