Köp loungetillgång med EuroBonuspoäng

SAS har sedan en tid tillbaka låtit kunder köpa sig in i loungen om du reser utan guldkort eller på de dyraste biljetterna. Men kände du till att du också kan använda dig av EuroBonuspoäng?

 

För 3 000 poäng kan köpa tillgång till flera av SAS lounger. Har du en väntetid på flera timmar kan detta vara väl använda poäng då det finns både mat, dryck, tidningar och wi-fi att tillgå.

Om et enskilt besök är värt 3.000 poäng är en individuell bedömning. Har du till exempel poäng som snart löper ut kan det vara en bra användningsområde. Alternativet är att använda poängen till att handla någonting ombord men som vanligt är 3,000 poäng en kamp att uppnå, speciellt efter ändringarna i EuroBonus. Taktiskt krävs det nu 12 enkelresor mellan Stockholm och Göteborg för att komma upp i ett loungebesök

För en majoritet av SAS kunde är nog detta ett mindre bra sätt att använda poäng. SAS har till exempel ofta kampanjer där resor till Köpenhamn och Oslo kan bokas för så lite som 10 000 poäng. En biljett från Stockholm till Luleå kostar i jämförelse 6,000 poäng och är också ett bra sätt att använda poäng på för många. Speciellt nära avgång där priset kan ligga på flera tusen kronor.

Här är lista över vilka lounger erbjudandet gäller:

•Oslo, utrikes
•Stockholm, terminal 5
•Köpenhamn, terminal 3
•Göteborg
•Helsingfors, terminal 1
•Bryssel, pir A

Kom ihåg att du måste ha en giltig biljett med antingen SAS eller Widerøe samma dag för att kunna köpa tillgång kontant eller med poäng

 

Läs mer på SAS sidor

https://www.sas.se/eurobonus/anvand-poang/lounge/

 

Artikeln är skriven av Magnus för Bonusfeber.no

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *