Malmö Aviation öppnar ny lounge i Göteborg

Malmö Aviations passagerare som reser från Göteborg Landvetter Airport kan se fram emot slutet av mars. Då skall enligt planen flygbolaget öppna sin nya lounge på flygplatsen som är belägen efter säkerhetskontrollen. 

Den nya loungen kommer att ligga i anslutning till gate 16 som är bolagets primära gate på Landvetter. Det blir en markant förbättring för passagerarna jämfört med dagens lounge i avgångshallen då man slipper stressa till avgången och därmed kan man maximera tiden man slappnar av eller arbetar innan avgång.

– Vi är jättestolta och nyfikna på detta projekt eftersom det är vår första lounge i ett liknande läge. Det här blir ett sätt att skapa bättre bekvämlighet och mindre stress för våra resenärer. Nu är resenären är incheckad och klar när det finns tid att komma in i loungen för att andas ut en stund, dricka en kopp kaffe och snacka lite före man stiger ombord, säger Mathias Winberg, Regionchef på Malmö Aviation.

Loungen är designad för att kunna erbjuda resenärerna olika miljöer att fördriva tiden i, vardagsrum för samtal, bardel och en mer avskild del avsedd för arbete.

Sedan utrikes och inrikeshallen slogs samman har Landvetter markant utökat sitt serviceutbud till passagerarna och loungen är en del i det pågående förbättringsarbetet.

– Malmö Aviations nya lounge är ytterligare ett steg i en lång rad åtgärder vi gör för att Landvetter ska anpassas till ett ökat resande med flyg från vår region, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Landvetter.

Om den nya loungen kommer att användas som kontraktslounge av andra flygbolag är i dagsläget okänt.

Bilden visar Malmö Aviations “Yellow Room” på Bromma. 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *