Norwegian Cruise Line lanserar ny resekatalog med höjdpunkterna för säsongen

Norwegian Cruise Line, innovatören inom globala kryssningsresor, har inlett året med lanseringen av “Worldwide Cruising Guide 2024/25”. En lyxig resekatalog med fokus på de största kryssningsupplevelserna under säsongen 2024/25. Katalogen skall inspirera och informera resebyråer samt deras kunder om kryssningsutbudet för säsongen. Katalogen kommer i både fysisk och digital form och är uppdelad i tre delar.

 

Den första delen av katalogen fokuserar på upplevelser ombord och innehåller inspiration och bilder från bland annat hytterna, matupplevelserna och underhållningen. Samt även information om NCL:s hållbarhetsprogram – Sail & Sustain.

Foto: NCL/PR

Del nummer två i katalogen innehåller inspiration och detaljer om specifika destinationer och rutter samt information om fartygen, hamnar och utflykter. En av höjdpunkterna för 2024/25 är NCL:s sommarsäsong i Europa med hela elva fartyg, längre rutter och förlängda stopp i hamnarna för att få mer tid att uppleva varje destination. Långdistansseglingar i Asien, Alaska, Karibien, Afrika och Sydafrika finns också i utbudet, tillsammans med invigningssäsongen för Norwegian Aqua, det första fartyget i kryssningsrederiets Prima Plusklass, som börjar segla våren 2025.

Den sista delen av katalogen innehåller viktig information om NCL:s flotta, fly-cruise-paket och allmänna resevillkor.

Resebyråer med aktiva bokningar kommer att få sina exemplar av katalogen direkt från NCL:s utskickskontor.

HÄR kan du beställa ytterligare kataloger.

Här hittas resekatalogen i digital form: NCL World Wide Cruising Guide

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *