Norwegian firar 10 år på Arlanda

Fredag firar Norwegian att det var tio år sedan bolaget började flyga från Stockholm Arlanda. Sedan starten 2007 har Norwegian flugit över 38 miljoner resenärer till och från Sveriges största flygplats.

Norwegians expansion fortsätter och bolaget blir allt mer globalt. Idag firar Norwegian att bolaget har trafikerat Stockholm Arlanda Airport i hela tio år och flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda mellan 2007 och 2017.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian säger:

Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige förutsatt att det inte införs någon flygskatt

Evastina Lönngern som var på väg till London med sin man Mats Lönngren, överraskades med att vara Norwegians passagerare nummer 38 miljoner på Arlanda.

Evastina Lönngern som var på väg till London med sin man Mats Lönngren, överraskades med att vara Norwegians passagerare nummer 38 miljoner på Arlanda. I present får hon två tur- och returbiljetter i Premium till valfri långlinjedestination med Norwegian.

Evastina Lönngren säger:

Jag är oerhört glad och tacksam över att jag är passagerare nummer 38 miljoner. Jag flyger ofta med Norwegian men har aldrig testat Norwegians långlinjer och ser därför väldigt mycket fram emot att med det här fina priset få testa er Dreamliner.

Norwegian är idag det sjätte största lågprisbolaget i världen. Bara från Sverige flyger Norwegian till cirka 90 destinationer. Totalt erbjuder bolaget över 500 linjer till över 150 destinationer runt om i världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *