Norwegian förlänger giltighetstiden för CashPoints

Norwegian Boeing 737 MAX 8

Norwegian förlänger giltighetstiden på CashPoints som ett antal passagerare valde att få som återbetalning för avbokade flygresor under pandemin 2020. Den förlängda tiden innebär att passagerarna kan använda poängen fram till och med slutet av 2023.

 

– Vi är glada över att kunna meddela att vi förlänger giltighetstiden på samtliga CashPoints till resenärer som valde att få CashPoints som återbetalning för flyg som ställdes in under 2020. Även om många passagerare har börjat resa igen förstår vi att alla inte har hunnit använda sina CashPoints ännu. Med den förlängda giltighetstiden kan passagerarna använda de CashPoints de har fått i återbetalning fram till och med slutet av 2023.

Christoffer Sundby, Norwegians koncernchef för marknad, försäljning och kundservice.

Resenärer kan redan idag boka flygbiljetter och resa när de vill. CashPoints kan användas för att betala hela eller delar av flygbiljetten, incheckat bagage, platsreservation, förhandsbeställa mat och mer.

Det finns inga begränsningar för antal tillgängliga platser per flygning för de som vill använda intjänade CashPoints. Det är även detta som gör Rewardprogrammet så populärt och är en av anledningarna till att det flera gånger utsetts till Europas bästa lojalitetsprogram. CashPoints är Norwegians digitala valuta.

Medlemmar i Norwegian Reward tjänar CashPoints på flygresor, hotellbokningar, hyrbilar samt hos Norwegians partners som de sedan kan använda när de ska boka biljetter. De kunder som detta gäller kommer att bli kontaktade direkt av Norwegian. För övriga kunder gäller vanliga villkor.

Läs mer om Norwegian Reward på https://se.norwegianreward.com/
Boka nästa flygbiljett på www.norwegian.com.

Foto: Norwegian / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *