Norwegian lanserar ny direktlinje till Krabi i Thailand

I vinter får solsugna skandinaver ytterligare en långlinjedestination i Thailand att resa till. I slutet av oktober börjar Norwegian flyga direkt till vackra Krabi från Stockholm, Köpenhamn och Oslo med totalt sex avgångar i veckan.

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål. Sedan tidigare flyger Norwegian direkt till Bangkok och med den nya destinationen Krabi erbjuder bolaget totalt 15 avgångar i veckan till Thailand under vinterhalvåret. Bangkok är en åretruntlinje medan Krabi är en vinterlinje. Krabi ligger 90 mil söder om Bangkok och är omtalad för sina vackra omgivningar och kritvita stränder.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian säger:

Det finns ett stort intresse bland skandinaver att resa till Thailand och därför är det glädjande att kunna erbjuda ytterligare en direktlinje dit. Med Krabi får våra resenärer ännu större valmöjligheter och kan till exempel flyga till Bangkok på utresan och hem från Krabi för att kombinera storstad med strandliv. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord.

15 avgångar i veckan till Thailand i vinter

De nya direktflygen till Krabi ersätter de tidigare kommunicerade utökningarna till Bangkok. Det innebär att Norwegian under vinterprogrammet kommer att ha nio direktflyg i veckan till Bangkok och sex direktflyg i veckan till Krabi från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Om Norwegians direktlinjer till Krabi

I det kommande vinterprogrammet, mellan 28 oktober 2018 och 31 mars 2019, har Norwegian följande avgångar till Krabi:

Stockholm (ARN) – Krabi (KBV)
Två avgångar i veckan, på onsdagar och fredagar, med start 31 oktober.

Köpenhamn (CPH) – Krabi (KBV)
Två avgångar i veckan, på torsdagar och lördagar, med start 1 november.

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
Två avgångar i veckan, på tisdagar och söndagar, med start 28 oktober.

Om Norwegians direktlinjer till Bangkok

Stockholm (ARN) – Bangkok (BKK)
Ett flyg i veckan under sommarhalvåret (på söndagar) och fyra avgångar i veckan under vinterhalvåret (på tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar).

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Ett flyg i veckan under sommarhalvåret (på onsdagar) och tre flyg i veckan under vinterhalvåret (på måndagar, onsdagar och lördagar).

Köpenhamn (CPH) – Bangkok (BKK)
Ett flyg i veckan under sommarhalvåret (på lördagar) och två flyg i veckan under vinterhalvåret (på torsdagar och söndagar).

Biljetter finns till försäljning från och med idag på www.norwegian.com

Om Bonusfeber.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *