Norwegian lanserar två nya linjer: Stockholm – Pristina och Göteborg – Sarajevo

Snart får Norwegians resenärer i Sverige ännu fler destinationer att välja bland då bolaget lanserar två nya resmål i Östeuropa. Med start i april börjar Norwegian flyga mellan Stockholm och Pristina och i juni går första flyget mellan Göteborg och Sarajevo.

I dag lanserar Norwegian två nya linjer till Östeuropa som kommer att trafikeras under sommarhalvåret: Sträckan mellan Stockholm Arlanda och Pristina kommer att trafikeras en gång i veckan med start 2 april. Sträckan mellan Göteborg Landvetter och Sarajevo kommer att trafikeras en gång i veckan med start 21 juni. Norwegian flyger sedan tidigare mellan Stockholm och Sarajevo samt mellan Göteborg och Pristina under sommarhalvåret.

Thomas Ramdahl, EVP Commercial på Norwegian säger:

Vi är glada över att kunna lansera ytterligare två nya destinationer i Östeuropa som blir allt mer populärt bland svenska resenärer. De nya linjerna till Pristina och Sarajevo innebär att våra resenärer får ett ännu större utbud att välja bland. Vi ser fram emot att önska resenärer välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan.

Pristina är huvudstad och största stad i Kosovo. Trots att det är en liten stad har den ändå mycket att erbjuda besökare och är framför allt omtalad för sitt stora utbud av restauranger. Sarajevo är huvudstad och största stad i Bosnien Hercegovina. I Sarajevo finns ett stort utbud av kultur, historia och arkitektur.

Om de nya linjerna
Sträckan Stockholm (ARN) – Pristina (PRN) kommer att trafikeras under sommarhalvåret en gång i veckan, på tisdagar, med start 2 april 2019. Sträckan Göteborg (GOT) – Sarajevo (SJJ) kommer att trafikeras under sommarhalvåret en gång i veckan, på fredagar, med start 21 juni 2019. Biljetter finns nu till försäljning på www.norwegian.com. Introduktionspris från 599 kronor per enkel resa.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *