Norwegian tar bolagets Boeing 737 MAX 8 ur drift efter rekommendation av europeiska luftfartsmyndigheter

Efter rekommendation från europeiska luftfartsmyndigheter har Norwegian beslutat att tills vidare ta bolagets 18 Boeing 737 MAX 8 på marken. Norwegian är i tät dialog med Boeing och luftfartsmyndigheter och följer deras rekommendationer och instruktioner. Norwegian kommer att göra sitt yttersta för att ta hand om alla kunder som berörs av detta.

Tomas Hesthammer, Norwegians Director of Flight Operations säger:

Norwegian har beslutat att ta våra Boeing 737 MAX 8 ur drift tills vidare efter rekommendation från flera luftfartsmyndigheter. När luftfartsmyndigheter kommer med rekommendation om detta så följer vi naturligtvis deras riktlinjer. Vi beklagar att passagerare drabbas av detta men säkerheten för våra passagerare och anställda kommer alltid först.

Norwegian har över 110 Boeing 737-800 i flottan och de berörs inte av detta. Bolagets Dreamlinerplan berörs inte heller av detta.

Norwegian kommer att göra sitt yttersta för att ta hand om kunder som drabbas och kommer nu att omdisponera flygplansflottan för att begränsa konsekvenserna.

Om Bonusfeber.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *