Norwegian utsett till bästa lågprisbolaget i Europa – för sjätte året i rad

Norwegian har tilldelats priset ”Europas bästa lågprisflygbolag 2020” av World Travel Awards – en av resebranschens finaste och mest erkända prisutdelningar globalt. Det är sjätte året i rad som Norwegian får den här fina utmärkelsen.

World Travel Awards etablerades 1993 i syfte att uppmärksamma, fira och belöna de bästa aktörerna globalt inom resebranschen och det är representanter från branschen som röstar fram sina favoriter.

Läs mer: Se alla årets vinnare i Europa här

Norwegians koncernchef Jacob Schram säger:

COVID-19 har påverkat resebranschen globalt och inneburit att Norwegian under 2020 haft utmaningar som saknar motstycke. Genom hela den här förlängda krisen har vi fortsatt fokusera på våra kunder genom att fortsätta flyga viktiga inrikes- och europeiska linjer. Att vinna priset ”Europas bästa lågprisbolag” för sjätte året i rad är ytterligare ett bevis på att våra dedikerade och engagerade medarbetare runt om i världen, verkligen är Rednose Warriors.

Grundaren och vd:n för World Travel Awards,Graham E. Cooke säger:

Trots de ofattbart svåra utmaningar som flygbranschen drabbats av i år så har Norwegian visat stor styrka och fortsatt erbjuda utmärkt service. Bra jobbat Norwegian för att ni för sjätte året i rad kammar hem priset för ”Europas bästa lågprisbolag,”.

Norwegian har tidigare i år tagit emot följande priser:

Flygbranschens bästa lojalitetsprogram, Europa & Afrika, Freddie Awards

Bästa kampanj, Europa & Afrika, Freddie Awards

Bästa kundservice, Europa & Afrika, Freddie Awards

Bästa förmånskort, Europa & Afrika, Freddie Awards

Läs mer här för mer information om Norwegians erkännande och utmärkelser genom åren.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *