Norwegian vinner pris för bästa inrikes transport på Grand Travel Award

Igår arrangerades Grand Travel Award på Grand Hotel i Stockholm för 32 gången. Grand Travel Award kallas ofta resebranschens Oscar och hålls varje år för att dela ut priser till aktörer inom besöksnäringen. Norwegian kammade hem priset i kategorin ”Bästa inrikes transport”.

–Vi är mycket hedrade över att få ta emot det här fina priset som är en bekräftelse på att vårt hårda arbete ger resultat. Att det dessutom framför allt är resenärerna själva som har röstat på oss, känns extra fint och är väldigt motiverande, säger Charlotte Holmbergh, kommunikationsdirektör på Norwegian.

Norwegian vinner kategorin med motiveringen att bolaget erbjuder en både pålitlig och bra produkt som ger värde för pengarna.

Det är analysföretaget Nordic Bench som har genomfört undersökningen. Bland de som röstar är det framför allt resenärer som har rest privat eller i tjänsten men bland respondenterna finns även medarbetare i resebranschen. Totalt har 26 000 bedömningar gjorts och över 200 varumärken har undersökts.

 

Foto: Norwegian / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *