Nu kan SAS lättare identifiera Diamondmedlemmar

För ett år sedan inför SAS “Diamond” som ny nivå  i EuroBonus men fram till idag har IT systemen inte klarat av att skilja på Diamond och Guld. Detta skall dock vara löst från och med nu. 

Alla EuroBonus Diamond-medlemmar har, både i profiler och bokningar identifierats som EBG, d.v.s. EuroBonus Gold, även om de i verkligheten har en högre nivå. Enligt SAS har detta berott på IT problem då flera system har varit involverade.

Men, nu ä det äntligen löst. EuroBonus Diamondmedlemmar kan redan nu se de i sin profil på EuroBonussidorna att prefixet är ändrat från EBG till EGD. Detta kommer också att synas i bokningar och på boardingkort och inte minst på passagerarlistorna besättningarna får.

Før og etterFöre och efter

Problemet har inte bara varit att du inte har kunnat se det i din profil men varken personalen på marken eller i luften har kunnat skilja på EuroBonus Diamond och Gold på sina listor. Detta har gjort det omöjligt att vara behjälplig för sina bästa kunder om det skulle behövas. En annan fördel som kommer nu är att Diamondmedlemmar slipper visa sitt kort för att få gratis dryck, som är en av fördelarna som kommer med nivån.

Här öppnas en möjlighet för SAS att utnyttja förbättringen till att ge ännu bättre service till sina bästa kunde när du nu vet var i flyget Diamondmeldemmarna sitter. Det är ingen hemlighet att vi var kritiska över de marginellt fler förmånerna som presenterades vid lanseringen men SAS har arbetat hårt och förhoppningsvis ser vi ytterligare fördelar i framtiden.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *