Ny kund hos Dagens Nyheter? – Du tjänar 1 110 EuroBonus-poäng och får tillgång till Dagens Nyheters digitala upplaga.

Nu kan du som SAS EuroBonus-kund provprenumerera på en av Sveriges största och mest uppskattade dagstidningar, Dagens Nyheter, samtidigt som du tjänar 1 100 poäng.

Mellan 1 och 14 december gör en väldigt uppskattad kampanj ett nytt gästspel, och som ny kund tjänar du hela 1 110 poäng på en digital provprenumeration, även om du väljer att avsluta prenumerationen efter gratismånaden. Om du väljer att fortsätta din prenumeration kostar den 99 kr/månad efter den första månaden.

Dagens Nyheter är en av Sveriges största dagstidningar och har sedan starten 1864 levererat nyheter till läsare över hela landet. Idag är den digitala upplagan väldigt populär, och med en digital prenumeration har du senaste nytt från Sverige och världen, ekonomi, kultur, sport och debatt i din mobil, surfplatta eller dator.

Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund hos Dagens Nyheter och kampanjen löper från 1 till 14 december. Du tjänar 1 100 poäng och får tillgång till Dagens Nyheters digitala upplaga.

Om du väljer att fortsätta din prenumeration efter gratismånadens slut kostar prenumerationen 99 kr/månad. Avslutar du prenumerationen efter gratismånaden tjänar du fortfarande dina poäng.

Vänligen observera att kampanjen endast gäller en gång per EuroBonus-medlem, och att köpet måste gå igenom SAS Earn Shop för att poängen ska registreras. Använd länken i kampanjen för att genomföra ditt köp.

 

 

Om Bonusfeber.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *