Nya shoppingmöjligheter på Arlanda

Den som tycker om att shoppa kommer helt säkert att trivas på Arlanda framöver då flygplatsen, som en del av den mångmiljardsatsning man gör över tio år, kommer att utöka shoppingmöjligheterna för passagerarna. 

Kjell Åke Westin, flygplatsdirektör på Arlanda säger i ett pressmeddelande att – “Vi vill erbjuda våra resenärer den bästa starten på resan. Därför fortsätter vi att skapa en unik marknadsplats med starka och exklusiva varumärken som ger resenären möjlighet att handla varumärken som inte är tillgängliga på så många andra platser i Sverige. Den nya shoppinggatan på Arlanda är ett tydligt exempel på hur vi hela tiden utvecklar flygplatsens utbud inom shopping, mat och dryck för att möta efterfrågan från våra resenärer”.

Bland annat kommer första kvartalet i år att bjuda på invigningen av en helt ny shoppinggata som låter passagerare botanisera bland en rad kända varumärken och blandar gamla och nya bekantskaper. En av nyheterna är Bath and Bodyworks som i och med etableringen på Arlanda även gör sitt intåg i Europa. Varje butik kommer att få en egen, mer individuell identitet, som passar bättre ihop med respektive varumärke. Flygplatsen beräknar att den nya shoppinggatan öppnar i mitten av mars.

Det är positivt att se utveckligen av shoppingmöjligheter på Arlanda och att man satsar på individuellt “brandade” butiker då dagens koncept lätt blir tråkigt om man jämför med till exempel Kastrup. Nu hoppas vi även att man följer efter även på matfronten där många jämförbara flygplatser ligger betydligt längre fram i utbudet.

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *