-
Cold Appetizer StationChilled on Ice – Fresh Sydney Rock Oysters, Sea Crabs, Tasmanian Blue Mussels, Tiger Prawns, Rock Lobsters, Red Claw Lobsters, Scallops
-
Dipping Sauces and Condiments
Shallot Vinegar, Spiced Chili Sauce, Chopped Shallots, Capers, Tabasco Sauce, Lemon, Wasabi Soyu, American Sauce and Cocktail Sauce, Bai Ka Tin Thai Herbs, Fried Garlic and Shallots, Lemon and Fresh Garlic
-
SoupSpecial Soup of the Day from Madison
-
Salad TableCaesar Salad with CondimentsMarinated Salad and Fresh Organic LeavesAssorted Cold CutsHomemade Smoked SalmonGreen Asparagus Tip Salad with Shaved Parmesan CheeseMixed Mushroom SaladMarinated Green and Black OlivesHummus, Baba Ghanoush, Herb Lhabna Cheese, Stuffed Wine LeavesVietnamese Spring Rolls
-
Breakfast StationEgg Station – Smoked Ham, Sausages and BaconWaffles, Fruit Pancakes and Berry PancakesAssorted Danish Pastries, Croissants, Bread Rolls, Muffins, Italian Bread and ToastCream Cheese, Butter, Jam and Sugarless JamDuck Rillette, Homemade Pâté
-
Chinese StationAssorted Dim Sum – Ha-Gauw, Sue Mai, Green Tea Sue Mai, Steamed Shrimp Balls with Choy SumBraised Pork Spare Ribs with Marinated Black BeansHot and Sour Soup with Shredded Chicken and Bamboo Shoots or Fish Mor Soup with Crab Meat
-
Chinese GrillBarbecue Marinated Whole Duck, BonelessChar Sew Pork with Sweet Soy SauceBarbecue Marinated Baby Pork
-
Fish Roe in PoolSpicy Cod Roe, Salmon Roe, Black Vegetable Caviar, Whitefish Roe, Trout Roe, Lumpfish Orange RoeWheat Blinis, Sour Cream, Lemon and Boiled Egg
-
Japanese StationSushi and SashimiCalifornia CornGreen Tea NoodlesBeef Shabu-Shabu
-
Indian CornerFrom Tan Door OvenTraditional Chicken TandooriMarinated Fish TikkaShack KebabPlain and Garlic Naan
-
Appetisers, Salads and CondimentsPotato SamosaAloo ChaatChicken Salad Chard ra ja WabPrawn Salad Gin ka RazedPepper PappadamMint Chutney, Mango Chutney, Tamarind Sauce, Mixed Pickles, Pickled Shallots
-
Indian CurryDaal MacaneseChick-Pea Curry Choley MasalaCauliflower, Potato and Garden Pea Curry Aloo Kobe MattaVegetable CurryPeeniar CurryButter Rice
-
Foie Gras CornerPan-Seared Foie Gras with Port Wine SauceFoie Gras SausageTerrine De Foie GrasFoie Gras Custard with Truffle Oil
-
Pasta and Risotto From BiscottiHomemade Pasta with Cream Sauce, Tomato Coulis and Ragout SauceChoose Your Own Combination of Ingredients – Broccoli, Green Asparagus, Mushrooms, Zucchini, Pancetta Ham, Parmesan Cheese, Cherry Tomatoes, Anchovies, Capers, Sundried Tomatoes, Black Olives
-
Spice Market Corner/Spice Salad TableGreen Papaya Salad Som TamSpicy Seafood SaladSoft-Shell Crab Salad with Thai HerbsMeang-Kam – Chewing Leaves, Roasted Coconut and Condiments
-
From The Charcoal GrillGrilled Pork Ball Dumplings with Chili DipsMarinated Traditional ChickenSai Krok E-San
-
Steamed StationSteamed Prawn Soufflé Hor Mok GoongNorthern-Style Egg Noodles with Curry and Chicken Kaow Soy
-
Madison GrillTiger Prawns, Lobster, Fresh Trout, Salmon, Akami TunaJones Dolly Lamb Chops, Beef Medallion, Sirloin Steak, Spiced Pork and Veal SausageAssorted Grilled VegetablesFried Potatoes, Grilled Corn on the CobBaked Potatoes with Sour Cream, Bacon Bits, Chives and Cheddar CheeseRed Wine Reduction, Mushroom Sauce, Lamb Gravy and Beurre Blanc Sauce
-
Carving StationRoast Duck, Crispy Pork Loin, Roast Beef and Roast Chicken
-
Cheese BoardSwiss Cheese, Goat Cheese, Roquefort Cheese, Brie, Blue Stilton, Grana Padano, Provolone, Asiago, Scamorza, Gorgonzola, Taleggio CheeseDried Fruits, Dates, Apricots and Walnuts
-
Dessert StationTiramisu, Brownies, Strawberry Trifle, Peach Crème BrûléeChocolate Praline, Biscotti Cookies, Almond Tuile, Fresh Fruit TartPistachio Raspberry Cake, Sacher Cake, Cheesecake and Ticino CakeCheese Crêpe, Cherry Crumble and Fruit Spring Roll
-
Warm Dessert StationBanana and Grand Marnier SouffléCrêpe Suzette, Ripe MangoChocolate MeltChocolate Sauce, Mixed Berry Compote, Vanilla Sauce
-
Ice Cream StationIce Creams and Sherbets with CondimentsAssorted Fresh Fruits
På bordet var det en hög med lappar med restaurangnamn och bord på. Dessa kunde man ta med sig och lämna på stationerna för att maten skulle kunna serveras när den var färdig. Jag började med ett glas mouserande och gick runt för att se vad som fanns.
Några intryck från restaurangerna
Här är några bilder från de olika matstationerna
Och självklart var det massor av härliga efterrätter
Så, några bilder av det som fann vägen till min tallrik (Nej. det var inte allt för jag var allt för hungrig för att komma ihåg att avbilda allt. Men mätt blev jag!!)
Vilken strålande brunch. Efter 15 år i hospitalitybranschen har jag aldrig varit med om någonting liknande. Det var helt enkelt strålande. Det klarade utan problem av 200 kuvert till lunch denna söndagen. Anledningen till att garanti för bokningen önskades var tidigare erfarenheter med upp emot 40% från fall och då är det klart att man vill gardera sig.
Maten höll fantastisk kvalitet och servicen var i toppklass.
Brunchen hade helt säkert blivit bättre om man hade varit tillsammans med någon. Som affärsresande tycker det är relativt trist att äta ensam men i det här fallet gick det riktigt bra och de 3 timmarna gick som en vind. Jag var både mött och på gott humör när jag lämnade de fyra årstiderna.
Kommer jag till Bangkok en söndag igen kommer jag helt säkert att boka den här brunchen igen. Jag kan rekommendera den på det varmaste.
Restaurangchefen stod i dörren då jag gick. Jag tackade för en fantastisk upplevelse och var tvungen att erkänna att det var en av gå gånger som jag faktiskt skulle önska att jag hade större mage. Han log diskret, skakade hand och önskade mig välkommen åter.
Skall du till Bangkok en söndag – Beställ bord!
Leave a Reply