Eurobonus Connect är lanserad

Innan påsk lanserade SAS sin nya applikation EuroBonus Connect. Den är än så länge bara tillgänglig i iTunes och är gratis att ladda ner.

EurBonus Connect är en app som låter Eurobonusmedlemmar ringa gratis (via mobilnätet eller wifi) till varandra. Man kan också ringa till andra kontakter som inter är EB-medlemmar och man laddar då på “credits” med EB-poäng som man kan ringa för.

Till en början tillför inte denna app någonting nytt eftersom vi redan kan ringa till varandra runt om i världen annat än att vi nu kan använda Eurobonuspoäng för att ringa hem från tjänsteresan eller semestern på andra sidan jordklotet. Det finns andra appar som fyller samma funktion och riktar sig till en bredare massa. Men nu kan alltså Eurobonusmedlemmar “connecta” via denna nya app.

Vi laddade ner appen i påskas och har använt den vid ett par samtal. Efter att appen har laddats ner loggar man in med samma användarnamn och lösenord som man använder sig av på sas.se

Kvalitén på förbindelsen/samtalet får sägas vara väldigt tillfredsställande och närmast det du uppnår genom ett traditionellt telefonsamtal. Detta gäller både når vi provade via wifi och mobilnätet.

Du kan ladda ner EuroBonus Connect-appen här

Eurobonus Connect

Eurobonus Connect

Eurobonus Connect

Kontakter som står som “free” (gratis) att ringa är alltså EuroBonusmedlemmar. Utöver detta står det hur många EB-poäng det kostar per minut till övriga kontakter.

 

Eurobonus Connect

En översikt av priser för samtal som inte är till Eurobonusmedlemmar

Eurobonus Connect

Då är det bara att så numret du önskar ringa och EuroBonus Connect ser till kommunikationen på tvärs av landgränser och tidszoner.

Till slut…

Ja, det finns liknande applikationer som gör mycket av det samma som Eurobonus Connect gör. Det nya är så klart att du kan bränna av EB poäng på att ringa någon i andra länder. Om det är ett vettigt sätt att använda sina poäng får var och en avgöra själv. Vi tycker väl egentligen att det finns bättre ändamål om kontot är stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *