Rabatter på Heathrow Express

London är fortfarande ett populärt resmål för svenskar och om du är på väg till den engelska huvudstaden kommer här några rabattkoder som ger dig billigare transport till och från Heathrow med Heathrow Express.

Heathrow Express är Europas dyraste flygtåg. Här kommer några tips hur du kan göra resan betydligt billigare.

Först och främst kan vi meddela att barn och ungdom under 16 år numera reser helt gratis med tåget så länge de reser tillsammans med en vuxen.

Är du under 16 kan kanske någon av följande rabatter vara aktuella för att göra resan lite billigare:

12% rabatt med MasterCard

priceless-banner

Få 12% rabatt på Heathrow Express när du betalar med MasterCard via denna länken. Erbjudandet gäller till och med den 30/1 2016.

Duo Saver – Spara £20 när två reser tillsammans

header_duo-saver

Betala £50 istället för £70 för en tur och retur biljett för två som reser tillsammans. Använd kodenDUO12 i fältet för “promotion code när du beställer biljetten online. Du kan läsa fullständiga villkor och beställa via den här länken.

DUO12 promo

 

Reis 3 eller fler tillsammans och spara en tredjedel

group_landing_page

Om man är minst tre stycken som reser tillsammans får man 33% rabatt på totaltpriset. Välj antal vuxna när du beställer online och lägg in rabattkoden 3RDOFF i “Promotion Code”-fältet. En översikt över villkoren hittar du via den här länken.

 

Köp 12 enkelresor och betala för 9

12 for 9

Om du reser ofta med Heathrow Express kan du köpa 12 enkelresor och bara betala för 9 något som gör att priset per resa blir endast  £16,10 istället för £21,50.

Gratis uppgradering med Star Alliance 

Som vi tidigare har skrivit om i denna artikeln , kan man nu få gratis uppgradering till Business First Class på Heathrow Express om man har guldkort inom Star Alliance genom en kampanj som gäller till och med den 31/5 2015.

Tack til euflyer som uppmärksammade oss på detta. 

Artikeln publicerades ursprungligen av Henning på Bonusfeber.no

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *