Re-opening av Quality Hotel Globe

Under den senaste tiden har Quality Hotel Globe genomgått stora om- och nybyggnationer som har gjort hotellet dubbelt så stort och enligt de själva också dubbelt så bra. Torsdagen den 23 oktober 2014 var det dags därför dags för en kväll i festens tecken då Nordic Choice koncernens ägare och styrelseordförande Petter A Stordalen bjöd in till re-opening.

Det utlovades en kväll med stjärnstatus och självklart var Bonusfeber.se inbjuden till detta och som vi nu ska dela med oss av till våra läsare.

Temat för kvällen var stjärnor som märktes i allt från dekorationer till personalens kläder och dessutom kallades alla gäster för superstjärnor då det är vi kunder som är de viktigaste för hotellet som Petter sa i sitt invigningstal. Klädkoden var festlig.

IMG_2730
Vid ankomsten till hotellet var den gröna mattan utrullad och man hälsades välkommen i dörren av hotelldirektören

IMG_0410

Kvällen inleddes med välkomstdrink i form av bubbel tillsammans med tre olika snittar som gick runt och serverades till de 1 038 närvarande människorna. Trots att det var så många på plats kändes den stora och nya lobbyn väldigt rymlig och stämningen var på topp.

IMG_0416Chefskocken och hotelldirektören inleder kvällen

IMG_0428

Sedan är det dags för den stora ikonen och hotellmagnaten Petter A Stordalen att äntra scenen och gör det under rungande applåder. Med en enorm energi och intensitet håller han sedan ett tal om det nya Quality Hotel Globe och att alla kunder är superstjärnor. Han lyckas verkligen att fånga en hel publik och har en enorm energi som gärna sprider sig vidare till alla andra som är på plats.

Han avslutar med att önska alla på plats en riktigt trevlig kväll med god mat och dryck. För att sedan välkomna alla till matbuffén som öppnat i den nya banketthallen som lite magiskt nästan svävar över lobbyn.

IMG_0437 En del av alla godsaker som serverades

En intressant detalj som vi fick reda på senare under kvällen var att det endast tog 6 minuter från det att man börjat köa till bankettsalen tills man var ute därifrån igen med all mat, med andra ord kan man säga att de är väl förberedda och har erfarenhet av att servera så många personer på en gång.

IMG_0439 Eric Gadd uppträder

I samband med att det stora dessertbordet dukades fram blev det också dags för Eric Gadd att äntra scenen och han skulle bli den första artist som underhöll under kvällen. Senare äntrade även Miriam Bryant den för att uppträda med flera låtar och vid 22-tiden var det dags för DJ Marion att underhålla festen.

IMG_0455 Den nya bankettsalen “Galaxen” som svävar över den nya lobbyn

Under kvällen fick man även möjlighet att gå på visningar av de olika rummen och andra delar av hotellet som t ex relax, konferens och frukostmatsal.

Överlag var det en väldigt bra fest med god mat, god dryck och bra underhållning. Hotellet har nu äntligen fått den uppfräschning som det länge behövt och kan nu återigen bli en vass konkurrent för bland annat affärsresenärer och barnfamiljer men även för större konferenser i Stockholmsområdet. För något de helt klart bevisade under kvällen var att dess personal är riktigt duktig på att få det hela att flyta på trots att det var över 1 000 personer på plats.

Men för att ni läsare ska få er en bättre uppfattning om hotellet passade Bonusfeber’s utsände att sova över på hotellet och återkommer inom kort med en recension.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *