Ryanair expanderar på Stockholm Arlanda och utökar utbudet med linje till Barcelona

Det irländska lågprisbolaget Ryanair ser fortsatt fler möjligheter på den svenska marknaden och utökar destinationsutbudet ytterligare från Stockholm i höst med en ny flyglinje till Barcelona.

Ryanair fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I början av november lagom till höstlovet, lanserar flygbolaget en ny linje till Barcelona. Spanien är en av svenskarnas absoluta favoritresmål, och inte minst den katalanska huvudstaden är en populär turistdestination från Sverige. Liksom i andra delar av landet bor det en stor andel utlandssvenskar i Barcelonaregionen.

Dagarna före premiären till Barcelona inviger Ryanair sin nya bas på Stockholm Arlanda med närmare 25 nya flyglinjer både utrikes och inrikes.

Det är ett verkligen positiva nyheter att Ryanair fortsätter expandera i Sverige och på Stockholm Arlanda. Att de väljer att addera ytterligare en destination till det stora antal flyglinjer de lanserar i höst är verkligen ett styrkebesked och tecken på ökad efterfrågan.

Även om ljuspunkterna är många och världen stegvis öppnar upp, så fortsätter vi att vädja till våra resenärer att hålla sig uppdaterade om inresereglerna på sin destination och följa de rekommendationer som gäller för ett säkert resande.

Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Även om resandet ännu är kraftigt präglat av pandemin fortsätter efterfrågan på flygresor att återhämta sig. För resor inom EU skapar EU:s digitala covidbevis förutsättningar för ett förenklat resande då rutinerna för kontroll kan samordnas ytterligare. För alla resor, såväl inom som utanför EU, är det viktigt att man som resenär fortsatt håller sig uppdaterad vad som krävs då varje land har nationella regelverk.

Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Barcelona El Prat Airport (BCN) trafikeras tre gånger i veckan på tisdagar, torsdagar och lördagar med start den 2 november 2021.

Biljetter finns till försäljning. För mer information om aktuell trafik på Stockholm Arlanda Airport: www.swedavia.se/arlanda/aktuell-flygtrafik.

Foto: Swedavia

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *