SAS: Direktlinje från Stockholm till Stuttgart och helårslinjen till München

SAS har nu invigt den nya direktlinjen mellan Stockholm och Stuttgart med avgångar sex dagar i veckan. Direktlinjen är ett svar på efterfrågan, då det är den mest efterfrågade direktlinjen från båda städerna.

SAS fortsätter att stärka sitt utbud till och från Skandinavien och utöver flera nya direktlinjer i sommarprogrammet för 2017, så har SAS nu lagt till ytterligare en direktlinje till Stuttgart från Arlanda. Linjen trafikeras dagligen förutom lördagar och är ett tillägg till SAS redan befintliga tre dagliga avgångar från Köpenhamn. Idag invigdes även SAS helårslinje mellan Stockholm och München och på torsdag invigs nya helårslinjen från Stockholm till ett av Polens mest populära turistmål, den historiska huvudstaden Krakow.

Annelie Nässén, Global försäljningschef i SAS säger:

SAS fortsätter att lägga till nya avgångar på populära destinationer och att hela tiden förbättra vårt utbud till våra kunder. Med de nya linjerna flyger vi direkt från Stockholm till München, Stuttgart, Berlin, Düsseldorf, Hamburg och Frankfurt i Tyskland och i sommar öppnar vi till populära sommardestinationer som bland annat Lissabon, Ibiza och Barcelona.

Den ökade efterfrågan på sträckan Stockholm-Stuttgart kommer från både fritids- och affärsresenärer. Stuttgart och kringliggande städer i regionen Baden-Württemberg erbjuder ett stort utbud av turistattraktioner och företagskluster inom bland annat bilindustrin, automation, clean tech och IT.

SAS kunder kan även se fram emot direktlinjer från Stockholm till Lissabon, Shannon och Pristina till sommaren.  Dessutom ökar SAS antalet avgångar, säten och rutter till populära semesterdestinationer i Europa. Totalt utökar SAS sitt utbud med över 390 000 säten från Skandinavien till Kroatien, Portugal och Spanien och öppnar flera nya rutter från Sverige av totalt 17 nya rutter från Skandinavien.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *