SAS Erik Viking med den nya kabinen är klar att presenteras

Erik Viking, som är det första flygplanet med den nya kabinen för långlinjerna är nu klar att visas upp. Den första bilen på flyget i hangaren, som är taget denna morgon kan du nu se här på Bonusfeber.

I eftermiddag kommer SAS visa upp sin största förändring av långdistanskabinerna på många många år. Det kommer vara ett stort pressevent klockan 15.30 som Bonusfeber också deltar i, där SAS Erik Viking blir presenterat. Bonusfeber kommer löpande under dagen att rapportera från denna stora dag för SAS på Bonusfeber.se och i sociala medier.

Eventet, som äger rum i en av SAS hangarer i Köpenhamn, kommer utöver själva flyget att erbjuda en champagnebar, en Illy Espressobar och hela två Absolut Elyx barer.

Flygplanet – SAS Erik Viking (LN-RKN) som nu står klar i hangaren. Hangarer är på väg att bli färdig inför presseventet som kommer att starta med en avtäckning där flyget blir presenterat.

SAS Viking (LN-RKN) är klar i hangaren i Köpenhamn för att visa upp sin nya kabin
SAS Viking (LN-RKN) är klar i hangaren i Köpenhamn för att visa upp sin nya kabin

Efteråt kommer det att vara tillgång till flygplanet för deltagarna på presseventet. SAS Erik Viking har sin första avgång till New York imorgon den 17 februari klockan 12.20 och ankommer till New York Newark klockan 15.15. Det är flight SK909 som får äran att vara Erik Vikings premiärflygning

Passagerarna kan få glädja sig åt dessa stolar i den nya SAS kabinen:

 

Artikeln är översatt från Bonusfeber.dk där den skrevs av Henrik Olsen

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Christer Ekström says

    Hej, ser ut som SAS följer utvecklingen vad passagerarna efterfrågar.
    Vad gäller Bonuspoäng, Cabinseat (2-4-2) boka biljett på nätet.
    Har försökt att alltid flyga med SAS men tyvärr har man svårt att se priser avgångar mm.
    Lycka till med allt det nya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *