SAS EuroBonus lanserar Point Sharing och Lifetime Gold

Nu kan SAS EuroBonus medlemmar spara och dela EuroBonus poäng tillsammans med familj och vänner och för de mest trogna medlemmarna blir det möjligt att uppnå ett Lifetime Gold-medlemskap.

Vi har känt detta ett tag och Lifetime Gold lanserades tidigare i år för dem som redan hade 10 år guld eller mer i rad. Point Sharing har också meddelat SAS vid senaste Diamond event och vi förväntade oss att det ska vara i år, men i årsredovisningen meddelade SAS att det hade skjuts fram till 2019.

Johan Mägi, Head of SAS EuroBonus berättar:

Det som är gemensamt för den växande gruppen frekventa SAS-resenärer är att de vill resa på ett smartare och bättre sätt. Därför är deras erfarenheter och idéer viktiga för oss när vi utvecklar nya erbjudanden. Point Sharing och Lifetime Gold-medlemskap är utmärkta exempel på det.

Initiativen ingår i ett antal nya tjänster och förbättringar av SAS EuroBonus-program. Vid 2019 kommer resenärer att njuta av ännu fler möjligheter.

EuroBonus Point Sharing

När SAS EuroBonus Point Sharing nu lanseras blir det möjligt för familj och vänner att spara och dela poäng tillsammans utan kostnad.

Bild: Henrik Olsen, Insideflyer.dk

Johan Mägi berättar

Ett växande antal resenärer delar upplevelser och samlar poäng från sina flygresor, genom att hyra bil och shoppa och genom många andra erbjudanden från våra partners. Att dela poängen är ett enkelt sätt att få möjlighet att uppleva det man önskar snabbare. Oavsett om det är en weekendresa, en uppgradering, en gratis hotellnatt eller något av de andra möjligheterna som SAS EuroBonus erbjuder.

Med EuroBonus Point Sharing kan medlemmar skapa ett Point Sharing-konto och bjuda in upp till sju vänner eller familjemedlemmar i gruppen. Alla EuroBonus-poäng som medlemmarna tjänar in samlas på det gemensamma kontot som kan användas till allt som EuroBonus-programmet erbjuder. Medlemmar kan byta eller lämna en Point Sharing-grupp efter sex månader.

Lifetime Gold-medlemskapet

Johan Mägi berättar

Vi har en unik grupp lojala och trogna resenärer som väljer SAS för sitt frekventa resande år efter år. Lifetime Gold är vårt sätt att belöna dem med vår finaste utmärkelse och ger SAS EuroBonus Gold-status livet ut.

Resenärer i alla åldrar kan få Lifetime Gold-medlemskap om de har uppnått minst SAS EuroBonus Gold-status, antingen genom insamlade baspoäng eller genom bonusgrundande flygresor tio år i följd.

Läs mer om detta här.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *