SAS online shopping fungerar igen

Efter lite utmaningar med login är SAS Online Shopping åter online. Du kan återigen shoppa online och tjäna EuroBonus-poäng på alla dina köp. Med lite tur kan du även växla dina poäng till en biljett söderut till sommarlovet/hösten om corona-läget tillåter det.

Under den långa downtime har vi skrivit många meddelanden till deras kundservice. De beklagar den långa downtime som förmodligen beror på en större uppdatering av deras loginfunktion. De berättar samtidigt att det tyvärr inte är möjligt att efterregistrera dem köpen du kanske har företagit i perioden, när du inte kunde logga in.

I alla fall har SAS hela veckan extra många starka kampanjer på exempelvis SONOS, H&M och InkClub, där du tjänar dubbla poäng hela veckan!

Om du inte känner till plattformen, kan vi kort berätta att du kan handla och tjäna poäng i mer än 400 butiker online. Det är inte ett krav att ha et SAS Mastercard/AMEX, men använder du detta när du betalar vill du tjäna ytterligare poäng.

Hitta till SAS Online Shopping på ett av nedanstående links:

GÅ TILL FRAMSIDAN
AKTUELLE KAMPANJER
VIS ALLA BUTIKER
EFTERREGISTRER MANGLANDE POÄNG

Trevlig shopping!

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *