SAS öppnar Cafélounge i Malmö

Caféloungerna i Norge har varit populära bland SAS resenärer. Nu tar man konceptet till Sverige och först ut blir Malmö som får sitt “café” i början av februari 2016. 

Den nya loungen, som blir den tredje caféloungen i Skandinavien efter Trondheim och Tromsö i Norge,  kommer bli 70 kvadratmeter stor och ligga i anslutning till gaterna som används av SAS.

I ett pressmeddelande säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produktutveckling på SAS:

– Vi är glada att vi kan presentera en eftertraktad produkt på Malmö Airport. Våra frekventa resenärer uppskattar våra lounger och den extra bekvämlighet man får som resenär med SAS. Vår nya Café Lounge öppnar redan i början av februari 2016 och det är startskottet på fler spännande produktnyheter från SAS under året.

Loungen kommer vara öppen efter SAS tidtabell och välkomna passagerare med EuroBonus Diamond och Guldkort samt resande i SAS PLUS.

Enligt SAS är detta bara början och fler Cafélounger kommer att öppnas framöver. Vilka flygplatser tror du att det blir? Kommentera gärna.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *