SAS öppnar ny direktlinje till Luxemburg

I början av november startar SAS en ny linje från Stockholm till Luxemburg. Rutten kommer att flygas tre gånger i veckan med avgångar måndag, onsdag och fredag. SAS är det enda flygbolaget som erbjuder en direktförbindelse mellan Stockholm och en av Europas ledande affärsdestinationer.

Den 4 november 2019 öppnar SAS en ny rutt från Arlanda till Luxemburg.

Karl Sandlund, EVP Commercial, SAS säger:

Luxemburg är en av Europas finansiella knutpunkter och där finns även en rad viktiga EU-institutioner. Samtidigt är det ett fascinerande land och en huvudstad med anrik historia som erbjuder ett rikt kulturliv för fritidsresenärer. Det är mycket glädjande att vi nu kan erbjuda våra resenärer ytterligare en direktförbindelse som de efterfrågat.

Den nya rutten mellan Arlanda och Luxemburg kommer att trafikeras med flygplan av typen Bombardier CRJ-900 med plats för 90 passagerare. Till vintern 2019/2020 öppnar SAS även nya rutter från Köpenhamn till Turin i Italien och en förbindelse från Oslo till Kyiv i Ukraina. SAS flyger under vintern till 110 destinationer från Norge, Sverige och Danmark. Många av rutterna flygs med de nya A320neo-planen som är marknadens mest miljövänliga flyg.

Biljetterna till vinterns nyheter släpps till försäljning 20 maj 2019.

Tidtabell för Arlanda – Luxemburg
Måndag ARN-LUX 08:05-10:20 LUX-ARN 11:00-13:15
Onsdag & fredag ARN-LUX 10:55-13:10 LUX-ARN 13:50-16:05

Foto: Sas

Om Bonusfeber.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *