SAS öppnar ny direktlinje till Miami från Stockholm

Idag lanserar SAS ännu en direktlinje till USA, som läggs till i vinterprogrammet 2017. Linjen mellan Stockholm och Miami kompletterar avgångar via Köpenhamn och Oslo. SAS byter även flygplanstyp på sträckan Köpenhamn-Boston till SAS Airbus A330 med SAS nya kabin.

Idag lanseras SAS nya direktlinje mellan Stockholm och Miami, med start den 29 oktober 2017 och med avgång en gång i veckan, på söndagar. Den nya linjen är ett svar på efterfrågan från SAS kunder då direktlinjen har varit väldigt populär från både Oslo och Köpenhamn. SAS flyger nu direkt från Stockholm till Miami, New York, Chicago, Los Angeles och i Asien direkt till Hong Kong.

Annelie Nässén, global försäljningschef på SAS säger:

Vi har sett fram emot att kunna öppna ännu en direktlinje till USA, denna gång mellan Stockholm och Miami, som är en populär destination. Vi försöker hela tiden att erbjuda våra kunder en unik och speciell reseupplevelse med SAS och flyger nu direkt från Skandinavien till sju destinationer i USA.

Linjen mellan Stockholm och Miami International Airport trafikeras med en Airbus 330-300 med SAS nya kabin. Med den nya direktlinjen inräknad har SAS nu 12 direktlinjer till USA. Fyra av dem öppnades under 2016. Förutom den nya linjen mellan Stockholm och Miami finns de tidigare linjerna från Oslo och Köpenhamn till Miami. SAS öppnade förra året även en direktlinje från Stockholm till Los Angeles och från Köpenhamn till Boston, som framöver byter flygplanstyp från en Boeing 737 till att trafikeras 3 gånger i veckan med en av SAS A330-300. Det innebär en ökning i säteskapaciteten med 55 %.

Tidtabell

  • ARN-MIA SK 957. Avgång: 09.25. Ankomst: 14.15
  • MIA-ARN SK 958. Avgång: 16.05. Ankomst: 07.35

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *