SAS tar initiativ till att återuppta förhandlingarna med SAS Scandinavias pilotföreningar

SAS tar initiativ till att återuppta förhandlingarna med SAS Scandinavias pilotföreningar

Under de senaste dagarna har SAS underrättat medlarna att SAS önskar att återuppta medling med målet att nå nya kollektivavtal och därmed få ett avslut på den pågående strejken.

Strejken påverkar dagligen flera tusentals passagerare och många medarbetare på SAS arbetar hårt för att hjälpa de påverkade passagerna. Det är nödvändigt att parterna gemensamt når ett avslut på situationen.

I slutändan handlar är det SAS långsiktiga konkurrenskraft som står på spel i förhandlingarna. Vår transformationsplan, SAS FORWARD kräver att alla intressenter bidrar, det gäller även piloterna. Konkurrenskraftiga kollektivavtal är en förutsättning för att säkra en framtid för SAS och för alla våra 8000 medarbetare.

SAS förstår att fortsatt medling kräver eftergifter från båda parter och SAS är villig att ta sitt ansvar i den processen.

SAS önskar att avsluta strejken, återta alla medarbetare i arbete och att göra det vi gör bäst: ta Skandinavien ut i världen och världen till Skandinavien.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *