SAS vinnare i Grand Travel Awards 2019

SAS tog igår kväll hem förstapriset i två kategorier i resebranschens Grand Travel Awards: Bästa Transport Inrikes och Bästa flygbolag Europa.

Annelie Nässén, Global marknads- och försäljningsdirektör på SAS säger:

Vi är enormt glada över det mottagande som vårt erbjudande får hos våra kunder, agenter och resebyråer. Priserna är ett kvitto på att vi gör rätt saker och visar på att vår produkt uppskattas både av de som reser ofta och av resebranschen.

SAS utsågs av reseagenter till vinnare i en process där alla de nominerade företagen skickas ut till landets resebyråer för bedömning. De anställda får betygsätta de nominerade utifrån olika aspekter. Det sker en sammanvägning av resultatet som sammanställs i en undersökning som görs av Fürst Scandinavia Research.

Annelie Nässén fortsätter:

Det är fantastiskt, vi vann förra året och nu vinner vi igen. Priserna är ett resultat av ett starkt lagarbete. Jag är otroligt stolt över alla medarbetare i SAS som gör detta möjligt.

Priserna i Grand Travel Awards delades ut på Grand Hôtel i Stockholm.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *