Smygkika på SAS nya inflight-magasin

På lördag morgon är det premiär för Scandinavian Traveler, SAS nya in-flighttidning. Scandinavian Traveler ersätter nuvarande Scanorama. Tidningen sägs bli en uppgradering både vad gäller design och innehåll. SAS kallar det för “ett nytt magasin om resor såväl som livsstil”.

Det nya är att själva magasinet skall följas av en rad nya digitala initiativ på olika plattformar. Detta betyder att magasinets hemsida, ww.scandinaviantraveler.com och SAS appen kommer att bjuda på nyheter löpande utöver att man kan ladda ner magasinet i appen. Så ska du inte ut och resa för att kunna läsa hardcopy versionen kommer den att finnas tillgänglig att ladda ner via hemsidan eller SAS appen.

Du kan redan nu tjuvstarta här på Bonusfeber och läsa hela magasinet idag genom att klicka på denna länk.

Første udgave af Scandinavian Traveler  med en artikel om Uber.

Lite exempel på artiklar i detta första nummer, som blivit tillgänglig för allmänheten är:

  • Så här reser vi i Norden! – Unik resestatistik från den nordiska resemarknaden i en spännande paketering.
  • Uber – din nya privatchaufför, som breder ut sig över Europa och världen till flera taxibolags stora irritation.
  • 6 sätt att boarda ett flyg på.

I synnerhet artikeln “6 sätt att komma ombord på ett flygplan” är något jag som resenär kan känna igen mig i. Det är alltid en kamp för att hitta utrymme för mina saker ombord på planet, och jag försöker alltid att komma tidigt ombord. Detta för att förhindra att jag hammar med att stå upp i gången, innan jag kan komma ner till min plats.

Så det finns gott om bra läsning i denna första utgåva för några resor med SAS, och även om du inte flyger så ofta, är det en tidning som du enkelt kan få ut något av i alla fall. Den enda nackdelen, men inte överraskande, är att det finns riktigt många sidor med annonser. Detta bör man vara medveten om, men det förstör inte läsupplevelsen.

Scandinavian Traveler kan finnas ombord på SAS flyglinjer och på en helt ny webbsida www.scandinaviantraveler.com som är online från den 1 november.

På nätet kommer man, utöver hela magasinet, att kunna hitta flera restips, filmer och nyheter.

Magasinet kan som nämnts också laddas ner via SAS app’en i Newsstand delen.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *