SriLankan Airlines ger 35% rabatt på alla biljetter

SriLankan Airlines ger 35% rabatt på alla biljetter i samband med deras 35 års jubileum den 1 september. Funderar du på att beställa biljetter bör SriLankan Airlines vara ett bolag att kika närmare på.

SriLankan Airlines är medlemmar av One World något som gör att man tjänar poäng hos bolag som är med i alliansen. Det är möjligt att tjäna Avios i British Airways regi, som troligen är det program de flesta resande kommer i kontakt med.

Med erbjudandet får man under hela den 1. september 35% rabatt på alla biljetter man hittar och gäller för resor mellan den 15/10 och 10/12 2014.

SriLankan Airlines har 35 års jubilæum og sælger billetter med 35% rabat den 1. september 2014

Det är alltså läge att försöka hitta en billig biljett i deras Business Class som vi på Bonusfeber skall testa i Oktober på en flygning från Singapore till London via Colombo, bolagets hemmabas.

Alternativt kan man också hitta en billig biljett i ekonomiklass för att sedan bjuda på en uppgradering till Business Class. Detta är ett av få flygbolag som erbjuder den här servicen. (läs mer om detta här).

Läs villkor och generell information via denna länk

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *