Super deal: 5,000 EuroBonuspoäng för hyra hos Avis

Har du ett SAS EuroBonus MasterCard bur du läsa detta. Just nu pågår en kampanj som ger dig 5,000 EuroBonuspoäng om du hyr bil hos Avis och betalar med SAS EuroBonus MasterCard. En helt OK deal vid en första anblick, men den visar sig vara ännu bättre. 

Det är nämligen två saker som gör kampanjen extremt lukrativ:

1. Ingen begränsning på hyresperiod. Normalt krävs att man hyr bil ett antal dygn i rad innan man kan inkassera sina bonuspoäng. Här kan du använda dig av kortast möjliga hyresperiod och fortfarande få full pott på 5,000 poäng. Det står till och med svart på vitt i kampanjens villkor:

EBAvisTC

2. Bonusen på 5 000 poäng gäller VARJE gång du hyr bil inom perioden och inte bara en gång. Detta betyder att du kan hyra bil flera gånger och få 5,000 poäng varje gång. Detta står i e-posten som skickades ut i förbindelse med kampanjen:

For each rental

Vad betyder detta i praktiken?

Om du tänker hyra bil i Europa, Afrika eller Mellanöstern innan den 31/10 i år bör du fundera över följande:

1. Om du har ett SAS EuroBonus World MasterCard och skall hyra bil inom kampanjens ramar hyr för all del hos Avis, även om andra bolag är lite billigare.

2. Om du skall hyra bil men inte har ett SAS EuroBonus World MasterCard, skaffa kortet enbart på grund av denna kampanjen. När kortet väl är i din hand, se punkt 1.

Har du kortet men inte har planer om att hyra bil, fundera på att hyra bilen bara för att tjäna poäng och om du inte har kortet kan det vara en bra idé att skaffa kortet och bara hyra bil för poängens skull.

Tricks: 

Om du nyttjar kampanken och skall på en veckas bilsemester: 7 dagars hyra ger dig 5,000 EuroBonuspoäng, precis som en endagshyra. Därför bör du fundera på att återlämna bilen och ta ut en ny varje dag, något som ger dig 7 x 5000 = 35,000 poäng!

 

Bör jag hyra bil enbart för poängen?

Det finns scenarion som tillsäger att du bör göra det. För att det skall bli lönsamt måste priset för hyrbilen vara så lågt som möjligt. Om man i tillägg har behov att hyra bil är det nästa ingenting att fundera över. Det hjälper också att ha en specifik plan för poängen och kan man då använda dessa i kampanjperioderna ökar värdet ytterligare.

Artikeln publicerades ursprungligen av Henning på Bonusfeber.no

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *