Tjäna bonuspoäng på dina julklappsinköp del 2

 I vår serie om hur du kan tjäna många bonuspoäng på dina julklappar har vi nu kommit till del två. Missade du första delen om poäng för inköp av bland annat kläder, kan du läsa den här.

I det här avsnittet ser vi närmare på hur du kan tjäna EuroBonuspoäng på inköp av julklappar till barn.

 

lekmerlogose

 

 

 

En leksaksbutik online med både stort urval och bra intjäning av poäng är Leker.se Butiken har ett enormt urval, även av kända märken såsom Disney och Lego. Butiken ger dig dig 54poäng/100:- du handlar för något som för anses som en helt klart godkänd summa. Leker har också en stor outletsektion på sidan där du kan göra riktigt bra klipp.

leklandoutlet

 

Besök butiken här

 

 

 

 

babyshopse

 

 

 

Är man på jakt efter klappar till de allra minsta (eller kanske deras föräldrar) är Babyshop.se ett bra ställe att handla på. Här får du 44 poäng per 100:- Babyshop erbjuder allt från tillbehör till leksaker, kläde barnvagnar bilstolar och mycket mer

Handla på Babyshop.se här

 

7149_dk_2014_07_03_15_01_39

De lite större barnen kan få många sina behov tillfredsställda hos Onlineplay. Butiken har spelkonsoller, tillbehör och inte minst mängder av spel och du tjänar 46p/100:- du beställer för.

onlineplay

 

Kom till Onlineplays hemsida här 

 

 

nameitlogo

 

 

Kläder behövs alltid till de små och name it har ett stort urval av kläder för åldrarna 0-12 år. För varje 100-lapp du beställer för, får du 54 poäng.

Läs mer och beställ hos name it här

 

 

 Läs också: Tjäna bonuspoäng på dina julklappsinköp del 1  del 3 kommer att publiceras i början på nästa vecka. 

Glöm inte att du måst besöka nämnda butiker via SAS Onlineshopping Portalen och logga in på ditt EuroBonuskonto för att tjäna poäng. 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *