Tjäna bonuspoäng på dina julklappsinköp del 3

Vi har nu kommit till den tredje delen i serien om hur du kan tjäna bonuspoäng på dina julklappsinköp. Det kräver inte mer än att du handlar i rätt butiker. Missade du del 1 och 2 kan du läsa om hur du tjänar EuroBonuspoäng vid köp av kläder eller presenter till barnen

 

I dag ser vi närmare på vilka butiker du kan tjäna poäng på vid köp av blommor och upplevelser, kanske lämpliga presenter till den som säger sig ha “allt”.

GIF13_106M_a

Skall du skicka blommor är der EuroFlorist du skall använda. Här får du 54 poäng per 100 kronor du handlar för. Det är busenkelt då det enda du skall göra är att klicka dig in på deras hemsida via  SAS Online Shoppingportal. Läs mer om tjänande av bonuspoäng hos EuroFlorist här. 

liveit

 

Är det det äventyr och upplevelser som lockar den du skall överraska i jul är det kanske en idé att undersöka vad Livet.se har att erbjuda. Förutom en massa olika upplevelser att välja mellan får du som köpare 38 EuroBonuspoäng per 100:- du köper upplevelser som i förlängningen kan bli en upplevelse för dig.

ticnet

 

Konserter, sport och andra evenemang brukar vara uppskattade av många och med 16 poäng per hundralapp är det värt att logga in via EuroBonus Shoppingportal för att köpa biljetterna. Det är inte en stor utdelning men poäng är alltid poäng eller hur?

ticnet1 ticnet2

 

Som synes, är möjligheterna att tjäna poäng genom att köpa saker på rätt plats. Förutom de exempel vi nu har visat i tre delar finns det en rad onlinebutiker som ger bra poäng för pengarna och andra som kanske inte är lika lukrativa, men alla poäng räknas eller hur? Vi på Bonusfeber.se önskar lycka till i jakten på klappar till både stora och små.

 

Kom ihåg att du MÅSTE logga in på ditt EuroBonuskonto via SAS Online Shoppingportal för att tjäna poäng på köp hos ovanstående butiker. 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *