Tjäna EuroBonus poäng på läxhjälp

SAS ingår ett nytt samarbete med Skandinaviens ledande leverantör av läxhjälp, My Academy. Samarbetet som gäller i Sverige och Danmark ger EuroBonus-medlemmar möjligheten att tjäna EuroBonus-poäng när de anlitar My Academy för läxhjälp.

Det är EuroBonuskunder i Sverige och Danmark som nu kan tjäna 250poäng per läxhjälpstimme och 5,000 i startbonus om man väljer att anlita My Academy.

– SAS EuroBonus har utvecklats från att vara ett flygbonusprogram till att vara ett brett lojalitetsprogram. Vi utvecklar och förbättrar ständigt vårt EuroBonus-program med nya partners och ambitionen är att kunna erbjuda kunderna fler möjligheter att tjäna poäng. My Academy är den största Skandinaviens ledande leverantör av läxhjälp och levererar service med hög kvalitet och därför är det en naturlig samarbetspartner för oss, säger Nils Lindhe, chef för SAS EuroBonus.

Camilla Uggla, marknadschef på My Academy ser också väldigt positivt på samarbetet

– Vi är otroligt glada för vårt nya samarbete med SAS. Vi söker ständigt efter sätt att förbättra våra tjänster och fortsätta öka vår höga kundnöjdhet. Samarbetet med SAS, som ger möjligheten att tjäna EuroBonus-poäng per lektionstimme, skapar ett mervärde för kunderna och fortsätter att förbättra vår servicekvalitet.

Att EuroBonus och My Academy inleder detta samarbete nu känns vältimat då Rutavdraget för läxhjälp försvann den 1/8 och det kräver nya samarbeten för att locka kunder. Vi på Bonusfeber.se ser positivt på att antalet partners som erbjuder EuroBonuspoäng ökar hela tiden, även om vi helst skulle se att man kunde tjäna fler poäng för själva resandet. Men många bäckar små kan leda till riktigt fina reseupplevelser för hela familjen och skall man ändå anlita läxhjälp för sitt barn, kan detta vara ett bra sätt att förena nytta och nöje.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *