Tjäna extra många Eurobonus-poäng nær du köper Sonos

Även om du inte kan flyga finns det denna vecka fortfarande möjlighet att tjäna extra EuroBonus-poäng genom att shoppa. Denna vecka tjänar du dubbla poäng genom att köpa SONOS via SAS shoppingportal.

På InsideFlyer är vi fokuserade på hur man kan tjäna flest möjliga EuroBonus-poäng så att de kan användas för att köpa flygbiljetter eller uppgraderingar till Business Class eller SAS Plus. Därför är shopping en av de riktigt bra möjligheterna att få extra EuroBonus-poäng till ditt konto.

Dubbelpoäng på SONOS den här veckan

Just nu kan du tjäna dubbelt så många poäng för att köpa SONOS-produkter. Så istället för de vanligtvis 25 poäng per 100, – kronor som spenderas, är det den här veckan det 50 poäng per. 100, – kronor spenderade.

Det kan snabbt förvandlas till många extra poäng eftersom SONOS-produkterna är i den högre änden.

Ett exempel kan vara en SONOS Arc för 8 999 SEK. Det ger dig cirka 4 500 EuroBonus-poäng.

Ett annat exempel är SONOS Move-högtalaren för 4 499 DKK. Det ger dig cirka 2 250 EuroBonus-poäng.

SONOS Move högtalaren .

Kom ihåg att använda ditt SAS Mastercard

Om du använder ditt SAS Mastercard för att handla kan du få ännu fler EuroBonus-poäng till ditt konto. Där kan du få upp till 25 poäng per 100, – kronor spenderade. Om du använder det i exemplet ovan vid köp av en SONOS Arc, får du ytterligare 2 250 EuroBonus-poäng vid ditt SONOS-köp.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *